• Hotel

In Hotel Le Val de Poix in hartje Ardennen kom je tijdens je volgende verblijf zeker tot rust.Het hotelcomplex beschikt over 42 kamers waarvan 11 gezinskamers. Zowel gezinnen, koppels, groepen als individuele hotelgasten kunnen er logeren.
De beroemde Luikse designer Baudouin Fettweiss drukte zijn stempel op de kamers. Ze bieden een speciale harmonie tussen modern, ecologie en traditie.

Le Val de Poix, streekgastronomie en ontspannen

In het gastronomische restaurant van het hotel leer je alles over de streekgerechten. Ze worden bereid met een moderne en hedendaagse inslag. De kaart bevat zowel menu's als à la carte gerechten. Laat je verrassen door de suggesties van de chef.
In de brasserie La Grignote waan je je in een Engelse pub. Proef een typisch biertje uit de streek, zoals een Orval en geniet van de gezellige sfeer.Het is heerlijk vertoeven op de terrassen aan de rand van het water. Kom er heerlijk tot rust en naargelang het seizoen kan je er aperitieven of een lekkere maaltijd nuttigen.

Een hotelcomplex in volle natuur

Het dorpje Poix bevindt zich in een stukje ongerepte natuur en het hotel is er helemaal in geïntegreerd. Kijk maar naar de dubbele structuur die verbonden is door een passerelle over de Lhomme, de rivier die het gehucht doorkruist.Poix werd in de jaren '50 Klein Parijs genoemd en tijdens een ontdekkingsverblijf, een ontspannend weekendje, een verblijf met z'n tweetjes of met het hele gezin ontdek je waarom.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 100 personen

Aantal kamers : 41

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Bar - Mobiele vertaalcabines - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden