• Hotel

3-sterrenhotel in de stad, vlakbij het Wellingtonmuseum. 100 comfortabele kamers en sympathiek personeel dat je verwelkomt als een keizer.

In hartje Waals-Brabant, op slechts 20 km van Brussel en vlakbij het beroemde slagveld van Waterloo, biedt het hotel Ibis Brussels Waterloo je uitgebreid comfort dankzij de 100 kamers, waaronder 20 familiekamers, uitgerust met onder andere airconditioning, parket, LCD-tv, beddengoed en gratis Wifi.
Dankzij de bar en terras met 24u/24 snacks, een gratis privéparking en een onberispelijk onthaal en dito dienstverlening, is dit hotel de ideale locatie voor je volgende verblijf in het zuiden van België.

 

Ontdek de streek

Waterloo is een toeristische trekpleister waar de toekomst van grote Europese staten met elkaar in aanraking is gekomen. Ontdek het slagveld, de Heuvel met de Leeuw en de musea. Vlakbij vindt je ook de Abdij van Villers-la-Ville, een van de overblijfselen van de Cisterciënzer monniken en waar je het hele jaar door evenementen en activiteiten kunt bijwonen. Niet ver van het hotel, op slechts 8 minuten wandelafstand, kan je het Wellingtonmuseum bezoeken, en op 12 km vind je de Stichting Folon met zijn museum, in het prachtige kader van het Solvay-park.
Waterloo is ook een heel actieve economische kern: tal van bedrijven zijn vertegenwoordigd in en rondom de stad.

Contact

Boulevard Henri Rolin 5a,1410Waterloo
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 220 personen

Aantal kamers : 100

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Lunchpakket - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Fitnesszaal - Tennis

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden