• Hotel
  • Wellnesshotel

Het Dream Hotel is een luxueus 4-sterrenhotel dat gastronomie, wellness en een subtiele mix van oud en nieuw in het historische centrum van Mons.

Het Dream Hotel verwelkomt je in een knap gerenoveerde neogotische kapel uit de 19de eeuw.

Het voormalige klooster telt 57 ruime en comfortabele kamers die onder andere beschikken over airconditioning, Smart TV en gratis wifi. Bovendien werden 2 kamers speciaal ingericht voor reizigers met beperkte mobiliteit.

Wat gastronomie betreft, kan je heerlijk genieten in het restaurant Le Mezzo en de brasserie Mea Culpa voor. In Le Mezzo kan je proeven van internationale specialiteiten in een omgeving die baadt in natuurlijk licht. In de brasserie Mea Culpa vind je een traditionelere kaart.

In de brasserie vind je ook de gezellige en trendy lounge bar, Le Delirium. Alle ruimtes lenen zich perfect voor zowel professionele evenement als voor privé-evenementen en -feesten.

Wellnessruimte Alter Ego

Voorbehouden voor gasten van het hotel. In de wellnessruimte kan je heerlijk ontspannen in de spa met hammam, sauna en jacuzzi, een fitnessruimte en ontspanningsruimtes. Let wel: toegang tot de wellnesruimte is betalend.

Businessevenementen

Voor al je seminaries kan je terecht in het Forum, een moduleerbare fitnessruimte die 3 zalen telt waar je tot 80 personen kan ontvangen. Het binnen- en buitenterras Extra Muros kan eveneens gereserveerd worden voor evenementen.

Gratis privéparking te uwer beschikking. Ontdek alle diensten van het hotel.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 114 personen

Aantal kamers : 62

Gesproken talen

Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Groepsmenu - Vegetarisch menu - Ontbijt - Receptie 24u/24

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Fitnesszaal - Sauna

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Kluis - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden