• Hotel
  • Gastronomisch
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Het Hôtel des Bains & Wellness, een charmehotel met spa en restaurant, verwelkomt je in het natuurpark van de Hoge Venen.

In het Hôtel des Bains geniet je van een uniek verblijf waar eenvoud, authenticiteit en finesse samenvloeien. Het hotel bevindt zich in een uitzonderlijk natuurlijk kader aan de oever van het Meer van Robertville in de provincie Luik. Zowel in het dorp Robertville als in de regio kan je verschillende uitstapjes maken zoals wandelingen, watersport, boardsport, vissen en mountainbiken.

Uitrusten, genieten en relaxen in het Hôtel des Bains

  • 12 persoonlijk ingerichte en compleet gerenoveerde kamers die je comfort en privacy bieden
  • Smaakvolle en gerafineerde keuken bereid door de eigenaar van het hotel om te degusteren in het restaurant of op het zomerterras, met idyllisch uitzicht op het meer.
  • Wellnesscentrum met binnenzwembad van 30°C, jacuzzi, sauna, hammam, relaxbad en een waaier aan verzorgingen door onze experten 
  • De ideale partner voor jouw seminarie in het groen, dankzij een zaal die baadt in natuurlijk licht en beschikt over alle benodigdheden om tot 20 personen te ontvangen. 

Aarzel niet om contact op te nemen met het hotel voor meer informatie of om een persoonlijke offerte te ontvangen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 30 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Fietsverhuur - Lunchpakket - Vegetarisch menu - Ontbijt

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Lift - Bar - Kluis - Garage - Tuin - Spellen - Wasmachine - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden