• Hotel

Het gezellige hotel l'Auberge de Poteaupré beschikt over 7 comfortabele kamers en ligt in een rustige omgeving in de buurt van de Abdij van Scourmont waar de trappistenproducten van Chimay geproduceerd worden/

Zin in een onvergetelijke ervaring? Combineer je bezoek aan Chimay Experience met een proeverij in de Auberge de Poteaupré en een verblijf in het hotel van Poteaupré.

Beleef Chimay Experience

Afspraak in Espace Chimay voor een interactief bezoek op ontdekking naar de productie van trappistenbieren en -kazen. Een unieke brouwervaring!

Proeven in Chimay

Geniet van een trappistenbier in combinatie met de lekkere kazen van de Abdij, in de Auberge de Poteaupré!

De omgeving ontdekken

Naast Chimay Experience en de proeverij zijn er nog heel wat andere dingen te beleven in Chimay:

Chimay verwacht je voor een gastronomisch en ontspannend verblijf!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 14 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden