• Hotel

Het hotel, dat in een voormalig herenhuis uit 1880 is ondergebracht, ligt in het hartje van Spa en is beroemd omwille van zijn modern kuurcentrum.

De Best Western Premier Villa des Fleurs verwelkomt haar gasten in een prachtig kader en biedt klassieke luxe in een gezellige sfeer.

Afgezien van de mooie kamers in verschillend design, beschikt het hotel over 3 prachtige zalen, ideaal voor de organisatie van seminaries of vergaderingen, maar ook om een evenement te vieren.

Het hotel ontvangt je met plezier in het restaurant "l'Auberge", op 50 meter van het hotel, waar je in een pittoresk kader kunt genieten van een heerlijke Franse en Belgische keuken en uitstekende wijnen.

Conferentiezaal (capaciteit van de grootste zaal): max. 30 pers.

Rue Albin Body 31,4900Spa
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 24 personen

Aantal kamers : 12

Gesproken talen

Frans

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie - Room service

Voorzieningen

Lift - Bar - Kluis - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi - Bagagedepot

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden