• Hotel
  • Hotel-kasteel

Het Castel de Pont à Lesse, gelegen in het oude kasteel van Pont à Lesse biedt je charme en authenticiteit op slechts 15 minuten van Namen.

Het hotel ligt verscholen in een oase van groen, 25 hectare groot en bestaande uit klimrotsen en een beschermd arboretum, Natura 2000.Laat je verrassen door het originele karakter van deze unieke locatie. Zowel zijn charme, authenticiteit als zijn comfort, gastronomie en omgeving in het hart van het land van valleien van burchten en kastelen zullen je verheugen.
Of je nu op zoek bent naar rust, een gastronomisch uitje, culturele of sportieve activiteiten, aan 2 dagen heb je niet genoeg om deze magische plek te ontdekken.
Ontdek op de website tal van speciale aanbiedingen verblijven op maat.

 

Rue de Pont-à-Lesse 36,5500Dinant
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 2 tot 215 personen

Aantal kamers : 91

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Lunchpakket - Volpension - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi - Zwembad - Sauna

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi - Bagagedepot

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden