• Hotel
  • Gastronomisch

De Auberge de Rochehaut in de Belgische Ardennen is een driesterrenhotel met een familiale en unieke sfeer, gelegen in een oude boerderij die omgetoverd is tot restaurant en hotel.

Beschrijving van het hotel

  • Receptie
  • Verschillende kleine salons
  • Gastronomisch restaurant
  • 19 kamers waarvan 4 suites met bubbelbad
  • Lift

Restaurant en Taverne

Of het nu gaat om een maaltijd onder familie of vrienden, zakendiners of seminaries, dagmenu's of gastronomische menu's, het restaurant van l'Auberge de Ferme zorgt voor een smakelijk oplossing met streekproducten.De wijnkelder van de Auberge de la Ferme bevat ongeveer 40.000 flessen zorgvuldig geselecteerde wijnen. Er is een ruimte voorzien voor proeverijen.

Boutique Ardennaise

In de Boutique Ardennaise vind je heel wat streekproducten zoals gepekelde voedingswaren, confituren, bieren, likeuren en sterke dranken van L'Auberge.

Op verkenning in Rochehaut-sur-Semois

De Auberge de Rochehaut bezit een dierenpark van een dertigtal hectare dat je kan bezoeken. Maar er zijn ook tal van andere zaken te ontdekken langs de Semois en in Rochehaut, zoals:

Als je goed wil slapen, lekker wil eten en graag plezier maakt, ben je bij de Auberge de Rochehaut aan het juiste adres!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 41 personen

Aantal kamers : 19

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering - Halfpension - Fietsverhuur - Volpension - Ontbijt - Nachtreceptie

Activiteiten

Jacuzzi - Fietsen

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Lift - Bar - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden