• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

Deze landelijke gîste in Faulx-les-Tombes is ingericht in de oude abdijmolen. 2 personen kunnen in deze accommodatie met 3 korenaren verblijven.

Geheel met smaak gerenoveerd, kan de benedenverdieping van de oude Moulin de Granpré worden gekoppeld aan een gîte voor 8 personen in hetzelfde gebouw (de 2 gîtes zijn onafhankelijk van elkaar met aparte ingangen).

Liefhebbers van natuur, rust en ontdekking zullen blij zijn met de ligging van deze gîte. Vanuit Gesves ben je slechts enkele kilometers verwijderd van Namen of Dinant.

Je kan vanaf de accommodatie wandelingen, fietstochten en motorritten doen.  

Samenstelling van het verblijf Le Rez

  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • 1 woonkamer-keuken
  • 1 doucheruimte
  • 1 terras met picknicktafel

Ontdekkingen en wandelingen

Ontdek onder de vele wandelingen die de regio te bieden heeft:

Vergeet ook niet de lokale ambachtelijke gastronomie bij de kaasmakerij Samson

De Rez du Moulin de l'Abbaye is een aanrader voor koppels wandelaars.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden