• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

Deze landelijke gîste in Faulx-les-Tombes is ingericht in de oude abdijmolen. 2 personen kunnen in deze accommodatie met 3 korenaren verblijven.

Geheel met smaak gerenoveerd, kan de benedenverdieping van de oude Moulin de Granpré worden gekoppeld aan een gîte voor 8 personen in hetzelfde gebouw (de 2 gîtes zijn onafhankelijk van elkaar met aparte ingangen).

Liefhebbers van natuur, rust en ontdekking zullen blij zijn met de ligging van deze gîte. Vanuit Gesves ben je slechts enkele kilometers verwijderd van Namen of Dinant.

Je kan vanaf de accommodatie wandelingen, fietstochten en motorritten doen.  

Samenstelling van het verblijf Le Rez

  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • 1 woonkamer-keuken
  • 1 doucheruimte
  • 1 terras met picknicktafel

Ontdekkingen en wandelingen

Ontdek onder de vele wandelingen die de regio te bieden heeft:

Vergeet ook niet de lokale ambachtelijke gastronomie bij de kaasmakerij Samson

De Rez du Moulin de l'Abbaye is een aanrader voor koppels wandelaars.

Contact

Rue de l'Abbaye 4,5340Faulx-Les-Tombes
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : 2 personen

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden