• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

 

Deze landelijke gîste in Faulx-les-Tombes is ingericht in de oude abdijmolen. 2 personen kunnen in deze accommodatie met 3 korenaren verblijven.

Geheel met smaak gerenoveerd, kan de benedenverdieping van de oude Moulin de Granpré worden gekoppeld aan een gîte voor 8 personen in hetzelfde gebouw (de 2 gîtes zijn onafhankelijk van elkaar met aparte ingangen).

Liefhebbers van natuur, rust en ontdekking zullen blij zijn met de ligging van deze gîte. Vanuit Gesves ben je slechts enkele kilometers verwijderd van Namen of Dinant.

Je kan vanaf de accommodatie wandelingen, fietstochten en motorritten doen.  

Samenstelling van het verblijf Le Rez

  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden
  • 1 woonkamer-keuken
  • 1 doucheruimte
  • 1 terras met picknicktafel

Ontdekkingen en wandelingen

Ontdek onder de vele wandelingen die de regio te bieden heeft:

Vergeet ook niet de lokale ambachtelijke gastronomie bij de kaasmakerij Samson

De Rez du Moulin de l'Abbaye is een aanrader voor koppels wandelaars.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden