• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

La Classe is een schitterend verblijfsconcept dichtbij de vallei van Molignée. Deze gerenoveerde oude school combineert comfort, verfijning en design.

La Classe is een grote hedendaagse gîte aan de poort van de Ardennen en leent zich perfect voor een verblijf met je vrienden of je familie.

De gîte biedt plaats aan 19 tot 21 personen en beschikt over 7 slaapkamers en 7 badkamers.

Op de benedenverdieping vind je een eetkamer met open haard en een keuken-bar, wijnkast en music station. Op de 1ste verdieping is een grote woonkamer met reuzenspelen, computer, wifi en tv en home cinema.

In de kelder bevindt zich een grote overwelfde zaal met bar, Wurlitzer jukebox, kicker en berging met wasmachine en droger.

Het terras is gedeeltelijk overdekt. Er is tuinmeubilair aanwezig, een bbq, een petanqueterrein, basketmogelijkheden, badmintonnet, tafeltennis en een glijbaan.

Tienne Piot 1,5537Denée
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal personen : van 19 tot 21 personen

Aantal kamers : 7

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Externe catering - Catering vrij - Verblijfsservice

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Droger - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden