• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De landelijke gîte Hermine is gelegen in het hart van de bosrijke en heuvelachtige Ardennen, tussen Hotton en La-Roche-en-Ardenne en nabij de Ourthe, in het typische Ardense dorp Hodister. Dit is het ideale verblijf voor duurzaam toerisme.

Hodister is slechts enkele straten groot en is bezaaid met typische huizen uit de 19e eeuw, waaronder de gîte Hermine, een voormalige boerderij gerenoveerd in 2010. Zijn originele facade, een combinatie van vakwerk en bloksteen, werd bewaard. Kinderen kunnen in de verkeersluwe straten spelen.

De gîte, met het Groene Sleutel-label, kan tot 8 personen opvangen in drie kamers. 

Bezienswaardigheden

En voor de sportievelingen:

Zin in een ecoverantwoordelijk verblijf? Geniet van de absolute rust van het vakantiehuisje Hermine in Hodister!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 8 personen

Aantal kamers : 3

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Diensten

Verhuur van elektrische fietsen - E-bike - Fietsverhuur

Activiteiten

Zwembad

Voorzieningen

Barbecue - Open haard - Tuin - Vaatwasser - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden