• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gelegen in een klein dorp met karakter en charme, dicht bij zeer bekende toeristische trekpleisters, is deze kleine landelijke gîte voor 2 personen de ideale uitvalsbasis om Belgisch Luxemburg te ontdekken.

Algemene beschrijving

  • Badkamer
  • Apart toilet
  • Tweepersoonskamer
  • Keuken en woonkamer

Activiteiten en vrije tijd

Opmerkelijke sites zullen liefhebbers van oude stenen betoveren. De gîte is gelegen in het hart van een zeer historische en toeristische regio in de Gaume, in de buurt van:

Rondleidingen zijn op aanvraag beschikbaar.

Een verblijf voor twee personen om het Belgische erfgoed te ontdekken in de Gîte du Charron in Gerouville!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Niet-roker - Terras - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden