• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gelegen in een klein dorp met karakter en charme, dicht bij zeer bekende toeristische trekpleisters, is deze kleine landelijke gîte voor 2 personen de ideale uitvalsbasis om Belgisch Luxemburg te ontdekken.

Algemene beschrijving

  • Badkamer
  • Apart toilet
  • Tweepersoonskamer
  • Keuken en woonkamer

Activiteiten en vrije tijd

Opmerkelijke sites zullen liefhebbers van oude stenen betoveren. De gîte is gelegen in het hart van een zeer historische en toeristische regio in de Gaume, in de buurt van:

Rondleidingen zijn op aanvraag beschikbaar.

Een verblijf voor twee personen om het Belgische erfgoed te ontdekken in de Gîte du Charron in Gerouville!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Niet-roker - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden