• Gastenkamer
  • Gastenkamer

La Pommeraie is een oude boerderij omgebouwd tot 3 mooie gastenkamers met 3 korenaren. Ze zijn gelegen in de Ourthevallei in Sprimont. Geneviève en Denis ontvangen je het hele jaar door in hun oude Ardense boerderij, die volledig gerenoveerd is.

Ontdek de kamers van de Pommeraie

De kamers zijn comfortabel en individueel ingericht.

  • Kamer La Belle Fleur
  • Kamer Le Bon Pommier
  • Kamer Le Coin Ardenne

Ze hebben:

  • een eigen badkamer (douche en toilet).
  • een tv en wifi in de gemeenschappelijke ruimte.
  • een toegang tot de tuin.
  • 2 parkeerplaatsen en 2 garageplaatsen (op aanvraag).

La Pommeraie stelt je ook haar table d'hôtes du terroir voor (op reservering).

De streek ontdekken

Sprimont ligt in het hart van de Ardennen, maar aarzel niet om een bezoek te brengen aan Bastogne en zijn musea ter nagedachtenis aan de Tweede Wereldoorlog, Saint-Hubert of La Roche-en-Ardennes.

Een verblijf in het teken van natuur en geschiedenis in de gastenkamers van La Pommeraie!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 6 personen

Aantal kamers : 3

GASTENKAMER "LA POMMERAIE" N°1 - SPRIMONT - 2 P.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

"LA POMMERAIE"3 kamers ingericht in een Ardens authentiek en rustiek huis. Rustige ligging in het dorp. Woonk., salon (TV). Traditionele gerechten. Boomgaard. Ideaal voor voet-, fiets- en mountainbiketochten. Vissen in de rivier en in de vijver vlakbij. GTA-halte op de Transardennaise en op het FFBMP-IVV pad van de Ourthe en de Laval. De eigenaar is gespecialiseerd in de organisatie van wandelvakanties. FOTO: © D.J.'LA BELLE FLEUR' - 1 k. (1x2 p., wastafel, badjas, privédouche en WC).
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen, ...: de eigenaar raadplagen.

GASTENKAMER "LA POMMERAIE" N°2 - SPRIMONT - 3 P.

Aantal personen : 3 personen

Aantal kamers : 1

"LA POMMERAIE"3 kamers ingericht in een Ardens authentiek en rustiek huis. Rustige ligging in het dorp. Woonk., salon (TV). Traditionele gerechten. Boomgaard. Ideaal voor voet-, fiets- en mountainbiketochten. Vissen in de rivier en in de vijver vlakbij. GTA-halte op de Transardennaise en op het FFBMP-IVV pad van de Ourthe en de Laval. De eigenaar is gespecialiseerd in de organisatie van wandelvakanties. FOTO: © D.J.'LE BON POMMIER' - 1 k. (1x2 p., 1x1 p., wastafel, badjas, privédouche en WC).
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen...: de eigenaar raadplegen.

GASTENKAMER "LA POMMERAIE" N°3 - SPRIMONT - 4 P.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

"LA POMMERAIE"3 kamers ingericht in een Ardens authentiek en rustiek huis. Rustige ligging in het dorp. Woonk., salon (TV). Traditionele gerechten. Boomgaard. Ideaal voor voet-, fiets- en mountainbiketochten. Vissen in de rivier en in de vijver vlakbij. GTA-halte op de Transardennaise en op het FFBMP-IVV pad van de Ourthe en de Laval. De eigenaar is gespecialiseerd in de organisatie van wandelvakanties. FOTO: © D.J.'LE COIN ARDENNE' - (keukenhoek, douche, wastafel, WC, 1x2 p., 2x1 p. stapelb., TV, tel.).
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen, ...: eigenaar raadplegen.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Gastentafel

Voorzieningen

Garage - Tuin - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden