• Gastenkamer
  • Gastenkamer

Séviscourt is een klein dorpje gelegen op slechts 4 km van Libramont, in het hart van de Ardennen en de provincie Luxemburg waar je zult verblijven in dit authentieke huis.

Beschrijving van het huis

Het huis bestaat uit een verdieping geheel gereserveerd voor de gasten. De kamer heeft 2 slaapkamers (een tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden) met eigen badkamer.

's Ochtends wordt een continentaal ontbijtbuffet geserveerd.

Ligging van het huis

Het huis is de ideale uitvalsbasis naar Saint-Hubert, Bastogne, Orval, Bouillon en de Semoisvallei.

Op een hoogte van bijna 500 meter biedt het plateau van Libramont je zijn grote open ruimtes en het bos waar het goed wandelen en ontspannen is.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gastenkamer La Parenthèse", capaciteit 2 tot 4 personen

Type kamer : Suite

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Diensten

Ontbijt

Voorzieningen

Tuin - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden