Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gastenkamer
  • Gastenkamer

De kasteelhoeve van Laneffe bevindt zich in een rustgevende omgeving. Deze boerderij is opgeknapt en omgebouwd tot gîtes en gastenkamers. Danielle en haar 4 jongens zullen je bij aankomst hartelijk verwelkomen.

Comfortabele kamers

Dit gebouw bestaat uit 5 gastenkamers. Ze bieden een kwaliteitscomfort en een zorgvuldige decoratie.

  • Kamer Campanule - 2 personen
  • Kamer Giroflée - 2 personen
  • Kamer Liseron - 3 personen
  • Kamer Tournesol - 3 personen
  • Kamer Reine des Prés - 5 personen

Gastentafel van de Kasteelhoeve van Laneffe

Of het nu gaat om halfpension, volpension of een lokaal menu, de eigenaar Danielle zal heerlijke maaltijden en ontbijten voor je bereiden.

Het leven op de boerderij 

De kasteelhoeve van Laneffe, die dateert uit 1604, is nog steeds in gebruik. Kinderen zullen kunnen genieten van de boerderijdieren en de ponyritjes.

Op ontdekking naar de streek van Walcourt

Veel wandelingen zijn mogelijk vanaf de boerderij. In de omgeving ontdek je:

Terug naar de bron en de natuur in de Kasteelhoeve van Laneffe!

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 15 personen

Aantal kamers : 5

Gastenkamer Kasteelhoeve van Laneffe, Campanule, capaciteit 2 personen

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

3 verblijven en 5 gastenk. in een kasteelhoeve. Boomgaard, weide en paardenboxen, omheinde binnenplaats, tochtjes (pony, ezel). Babybedje mogelijk in elke k. Babymat. op aanvr. Maaltijdverzorging mogelijk voor de gasten in de verblijven. TV/video in elke k. Gemeensch.: grote eetk. en kleine salon met boekenkast (OH/cassette). Tel. (k. + verblijf van 8 p.)."CAMPANULE" - k. 2 p., badk. (bad, douche), WC. Balkon.

Gastenkamer kasteelhoeve van Laneffe, Giroflée, capaciteit 2 personen

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

3 verblijven en 5 gastenk. in een kasteelhoeve. Boomgaard, weide en paardenboxen, omheinde binnenplaats, tochtjes (pony, ezel). Babybedje mogelijk in elke k. Babymat. op aanvr. Maaltijdverzorging mogelijk voor de gasten in de verblijven. TV/video in elke k. Gemeensch.: grote eetk. en kleine salon met boekenkast (OH/cassette). Tel. (k. + verblijf van 8 p.)."GIROFLEE" - k. 2 p., badk. (bad, douche), WC. Balkon.

Gastenkamer Kasteelhoeve van Laneffe, Tournesol, capaciteit 3 personen

Aantal personen : 3 personen

Aantal kamers : 1

3 verblijven en 5 gastenk. in een kasteelhoeve. Boomgaard, weide en paardenboxen, omheinde binnenplaats, tochtjes (pony, ezel). Babybedje mogelijk in elke k. Babymat. op aanvr. Maaltijdverzorging mogelijk voor de gasten in de verblijven. TV/video in elke k. Gemeensch.: grote eetk. en kleine salon met boekenkast (OH/cassette). Tel. (k. + verblijf van 8 p.)."TOURNESOL" - k. 3 p., badk. (bad, douche), WC.

Gastenkamer op de boerderij - Château de Laneffe, Liseron, capaciteit 3 personen

Aantal personen : 3 personen

Aantal kamers : 1

3 verblijven en 5 gastenk. in een kasteelhoeve. Boomgaard, weide en paardenboxen, omheinde binnenplaats, tochtjes (pony, ezel). Babybedje mogelijk in elke k. Babymat. op aanvr. Maaltijdverzorging mogelijk voor de gasten in de verblijven. TV/video in elke k. Gemeensch.: grote eetk. en kleine salon met boekenkast (OH/cassette). Tel. (k. + verblijf van 8 p.)."LISERON" - k. 3 p., badk. (bad, douche), WC.

Gastenkamer Ferme-Château de Laneffe, Reine des Prés, capaciteit 5 personen

Aantal personen : 5 personen

Aantal kamers : 1

3 verblijven en 5 gastenk. in een kasteelhoeve. Boomgaard, weide en paardenboxen, omheinde binnenplaats, tochtjes (pony, ezel). Babybedje mogelijk in elke k. Babymat. op aanvr. Maaltijdverzorging mogelijk voor de gasten in de verblijven. TV/video in elke k. Gemeensch.: grote eetk. en kleine salon met boekenkast (OH/cassette). Tel. (k. + verblijf van 8 p.)."REINE DES PRES" - Dubbele k., in de toren gelegen. 1e verd.: k., badk., WC. 2e verd.: k. voor 3 p., badk., WC.

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Gastentafel

Activiteiten

Paardrijden

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Tuin - Niet-roker - Parking - Paardenstalling - Restaurant - Privé-sanitair - Telefoon - Televisie - Afgesloten terrein - Terras

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden