• Gastenkamer
  • Gastenkamer

La Ferme de la Haute Voie verwelkomt je in een van de 3 gastenkamers ingericht in een Ardense boerderij, gelegen in een bosrijke omgeving in de Ardennen.

Beschrijving van de accommodatie

Het huis heeft twee tweepersoonskamers en een familiesuite die geschikt is voor 4 personen. 

Elke kamer heeft een eigen badkamer, een televisie en een percolator.

Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in de vorm van een buffet met regionale producten.

Ontdek de omgeving

Oizy ligt in de buurt van prachtige dorpen en prachtige panorama's van de Semois.

Beleef gelukzalige momenten tijdens je verblijf bij Katrien en Christian.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 8 personen

Aantal kamers : 3

Kamer Douglas

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

"FERME DE LA HAUTE VOIE - K. DOUGLAS"Drie smaakvol ingerichte kamers in een gerestaureerde Ardense boerderij aan de rand van het dorp, met zicht over de wouden en velden. 3 k. (1x2 p., aparte badk./WC, TV/DVD, video, koffiezetmachine, haardroger). Ter beschikking van de gasten: nursingmateriaal, salon, eetk. Centr. verwarm. Ontbijtbuffet (regionale producten). Dranken in de kamers (koffie, thee). Begeleide wandelingen in de natuur en koetstochten (betalend). Mountainbikeverhuur.
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen, ...: eigenaar raadplegen.

Kamer Mélèze

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

"FERME DE LA HAUTE VOIE - MELEZE"Drie smaakvol ingerichte kamers in een gerestaureerde Ardense boerderij aan de rand van het dorp, met zicht over de wouden en velden. 3 k. (1x2 p., aparte badk./WC, TV/DVD, video, koffiezetmachine, haardroger). Ter beschikking van de gasten: nursingmateriaal, salon, eetk. Centr. verwarm. Ontbijtbuffet (regionale producten). Dranken in de kamers (koffie, thee). Begeleide wandelingen in de natuur en koetstochten (betalend). Mountainbikeverhuur.
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen, ...: eigenaar raadplegen.

Kamer Epicéa

Type kamer : Suite

Aantal personen : van 2 tot 4 personen

Aantal kamers : 1

"FERME DE LA HAUTE VOIE - EPICEA"Drie smaakvol ingerichte kamers in een gerestaureerde Ardense boerderij aan de rand van het dorp, met zicht over de wouden en velden. 3 k. (1x2 p., aparte badk./WC, TV/DVD, video, koffiezetmachine, haardroger). Ter beschikking van de gasten: nursingmateriaal, salon, eetk. Centr. verwarm. Ontbijtbuffet (regionale producten). Dranken in de kamers (koffie, thee). Begeleide wandelingen in de natuur en koetstochten (betalend). Mountainbikeverhuur.K. Nr. 3 : wasmachine, vaatwasmachine.
Verblijfsbelasting, extra bed, kinderbed, gastentafel, degressieve prijzen,... : eigenaar raadplegen.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Ontbijt - Gastentafel

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Garage - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden