• Gastenkamer
  • Gastenkamer

De gastenkamer Belle Escapade is gevestigd in een voormalig postkantoor op een steenworp afstand van het Kasteel van Seneffe in een rustige omgeving.

Beschrijving van de kamer 

De kamer heeft een aparte toegang. Ze heeft een kitchenette, is uitgerust met een flatscreen, een koelkast en een magnetron.

Ligging van het huis

Het is gelegen in het hart van Seneffe, vlakbij het oude kanaal en de Ravel.

De uitbaters heten je van harte welkom en staan altijd voor je klaar om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

GASTENKAMER "BELLE ESCAPADE" - SENEFFE - 2 P.

Type kamer : Tweepersoonskamer

Aantal personen : van 1 tot 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden