• Camping
  • Toeristische camping

Camping Le Parc La Clusure in Bure, een groene omgeving in hartje Ardennen, biedt kwaliteitsvolle voorzieningen voor het hele gezin.

Le Parc La Clusure is een camping gelegen in Bure tussen de heuvels en de wouden van Tellin. In een van de beste campings van Wallonië wachten je een schitterende omgeving en voorzieningen van topkwaliteit.

Een ideale camping om er met het gezin, de familie of vrienden op uit te trekken.

Voorzieningen in Parc La Clusure

Standplaatsen voor caravans, tenten of campers en originele accommodaties of luxebungalows.
Moderne sanitaire voorzieningen, restaurant, café, terras, zwembad, sportfaciliteiten, animatie voor het hele gezin.

13 standplaatsen met elektriciteitsvoorziening voor campers (niet inbegrepen)

Het hele jaar open (check-in: tussen 9u. en 17u.)

Thematent Kabouter Plop en Coco sweet tenten

Een nachtje in de Kabouter Ploptent zal de allerkleinsten een onvergetelijke ervaring bezorgen. Volwassenen zullen de lounge, een volledig uitgeruste keuken en 2 slaapcabines waarderen.

In de Coco sweet tent, gemaakt van canvas en kokoshout, heb je hetzelfde comfort als in een stacaravan, maar ervaar je toch een geheel nieuwe campingbelevenis. Alles werd modern en toch retro ingericht.  

Activiteiten voor het hele gezin

Tijdens je verblijf in Parc La Clusure kan je wandelingen en fietstochten maken in de Ardennen, mountainbikeparcours afleggen of golfen.

Bezoek ook de typische Waalse dorpen en geniet van de gastronomie.

Je verblijf op camping Parc La Clusure in Tellin wordt onvergetelijk!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 69

Toeristische kampeerplaats : 368

Caravans en chalets te huur : 152

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering

Activiteiten

Hengelen - Zwembad - Tennis

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Standplaatsen niet uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Droger - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden