• Camping
  • Toeristische camping

Op camping Ile de Faigneul zet je je tent midden in de natuur op. De ligging op een eilandje in de Semois-rivier nabij Poupehan is idyllisch. Je keert er echt terug naar de bron. 

In het hart van onze Ardennen stroomt de Semois en vind je het eiland Faigneul. Steek de brug over en installeer jezelf in dit groene paradijs.

 

Voorzieningen van de camping 

Het kampeerterrein op het eiland telt 130 standplaatsen waarvan 68 aan de rivier en met elektriciteitsaansluiting

De volgende kampeermiddelen zijn welkom:

  • Tent
  • Vouwwagen
  • Camper/motorhome (lengte max 9m)

Verder zijn er tiny houses te huur. Reis je met je hond als metgezel weet dan dat deze huisdieren welkom zijn. De wifi is gratis!

 

Activiteiten op de camping en in de omgeving

Voor kinderen zorgen de speeltuin en het programma van het animatieteam voor vermaak op de camping. Als gezin geniet je van de landschappen van de Semois en diverse activiteiten zoals:

Geniet van mooie momenten in de avond zittend bij het een kampvuur, op het terras of in het café van de camping. 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Spellen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Speeltuin - Restaurant - Droger - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden