• Camping
  • Toeristische camping

Camping de la Cascade is een kleine, groene en gemoedelijke camping aan het riviertje de Amblève. Het ligt midden in de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen. De omgeving kenmerkt zich door heerlijke bossen en heldere stroompjes. Tussen de toeristische plaatsjes Malmedy, Stavelot en Spa ligt de camping op een steenworp afstand van het plaatsje Coo met zijn beroemde watervallen.
30 standplaatsen met stroomaansluiting.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Toeristische kampeerplaats : 45

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Bar - Wasmachine - Winkel/boetiek - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Droger - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden