• Camping
  • Toeristische camping

Camping Floréal La Roche-en-Ardenne 1 ligt aan de oevers van de Ourthe in La-Roche-en-Ardenne. Ontdek een bijzondere familiecamping en wellness.

Floréal La-Roche-en-Ardennes 1 is een 4-sterren camping. Met staanplaatsen voor tenten, campers, caravans, caravans, bungalows te huur en uitzonderlijke accommodaties zoals Safari-tenten of Coco sweet-tenten.

De Coco sweet-tenten bieden een uniek comfort aan 4 personen dankzij de gebruikte materialen en de houtkachel.

De Safaritenten zijn uniek, een concept van de Floréal campings met houten vloer, ingerichte keuken, sanitair, bergruimte, slaapkamers en houtkachel.

De camping is het hele jaar geopend.

De faciliteiten van camping Floréal

Floréal La Roche-en-Ardenne 1 is een 4-sterren camping met moderne sanitaire voorzieningen, een restaurant, winkels, spelletjes voor kinderen, animatie in het seizoen en, als unieke service voor een camping, een wellnessruimte (jacuzzi).

Ontdek La Roche-en-Ardenne en de Ardennen

Vanuit La Roche-en-Ardenne kan je de hele Ardennen, de bossen, rivieren, dorpen, tradities en gastronomie ontdekken.

De Ourthe afdalen per kajak, wandelen of fietsen door de bossen, skipistes in de winter.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 310

Toeristische kampeerplaats : 83

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard - Interne catering

Activiteiten

Wellnesscenter - Jacuzzi - Zwembad

Voorzieningen

Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Wasmachine - Winkel/boetiek - Parking - Speeltuin - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Privé-sanitair - Droger - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden