• Camping
  • Toeristische camping

De camping Eau Zone ligt in de Ardennen aan de oever van rivier en ontvangt je met eigen tent, vouwwagen, caravan of camper in een heerlijke omgeving omringt door natuur.  

De camping biedt een gezellige en dynamische sfeer met een mooie zonnig terras waar u heerlijke drankjes en lokale biologische producten kunt proeven. 

Faciliteiten 

  • Brasserie of proeverij van lokale producten

  • 84 kampeerplaatsen met toegang tot water en electriciteit 

  • 3 sanitairblokken 
  • Een mooi terras 

Ligging van de camping

Op slechts 400 meter van het centrum van Hotto, de camping is ideaal om de omgeving en bezienswaardigheden te ontdekken. Je kunt ook een wandeling maken langs de Ourthe. 

Circuit ter herdenking van de Slag om de Ardennen in Hotton 

De Grotten van Hotton 

Geniet in de Ardennen op de camping Eau Zone ! 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 15

Toeristische kampeerplaats : 34

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering - Fietsverhuur

Voorzieningen

Bar - Restaurant - Gemeenschappelijk sanitair - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden