• Camping
  • Toeristische camping

Camping Chênefleur ligt in het zuidelijkste stukje van de Belgische Ardennen en in de buurt van Tintigny. Het is een gezellige, parkachtige camping die vooral geschikt is voor gezinnen met kinderen. De ligging aan de rivier zorgt voor urenlang speelplezier.

Een verzorgde camping

Camping van Chênefleur wordt zeer goed onderhouden. De kampeerplaatsen zijn in groepen verdeeld en zijn afgebakend. De mooiste plekken zijn langs de rivier. Bungalows, stacaravans en tenten zijn er te huur. De houten mobi-cabine is een originele accommodatie.

Voorzieningen op de camping

De camping biedt een breed scala aan faciliteiten:

  • een verwarmd buitenzwembad
  • speelvelden
  • een winkel
  • een bar-restaurant
  • pingpongtafels
  • mountainbikeverhuur

In de zomer is de Semois een echt waterspeelpark. Buitensportactiviteiten worden op de camping aangeboden zoals kano- en mountainbiketochten, klimmen, abseilen en paardrijden.

Geniet ook van de omgeving

De camping ligt midden in de natuur in de buurt van natuurrijke plaatsen waar je heerlijk kunt wandelen:

De camping Chênefleur is ideaal voor een gezinsvakantie van weekend of langer!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Standplaatsen met stopcontacten : 210

Seizoenskampeerplaats : 30

Toeristische kampeerplaats : 210

Trekkershutten  : 9

Caravans en chalets te huur : 23

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Animatie - Kredietkaarten aanvaard

Activiteiten

Hengelen - Zwembad

Voorzieningen

Bar - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Wasmachine - Winkel/boetiek - Speeltuin - Restaurant - Droger

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden