• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

Gîte op de bovenverdieping van een bijgebouw van het Kasteel Pater, in een gehucht gelegen, in het hart van een bebost park van 3 ha, kortbij een boerderij in activiteit.

Kortbij kunststeden zoals Doornik op 10 km, Rijsel op 30 km, Brussel, Brugge en Gent op 80 km. In de nabijheid van de Natuurparken van het Heuvelland en de Pleinen van de Schelde. Salon/eetk. (TV/DVD), inger. keuken. 2 k. (2x1 p.). Badk., WC. Centr. verwarm. Internetverbinding (WiFi).
Prijs, verbruikslasten (huisbrandolie, elektriciteit, water, hout...), schoonmaak, verblijfsbelasting en huurwaarborg: de eigenaar raadplegen.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 3 tot 4 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Duits - Engels - Spaans - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden