• Museum of interpretatiecentrum

Het Regionaal Museum voor Natuurwetenschappen van Bergen is een didactisch en gratis museum waar je je dorst naar ontdekkingen kan laven.

Het museum is tijdelijk gesloten voor renovatie. Binnenkort kun je de nieuwe opstelling komen ontdekken

Meer dan 170 jaar geschiedenis.

Het museum is een opmerkelijk leerinstrument waar je meer te weten komt over natuurwetenschappen, waar je bewust gemaakt wordt over behoud en bescherming van de biodiversiteit en het milieu.

Je bezoek belooft fascinerend en uniek te worden: 365 zoogdieren van over de hele wereld, een grote collectie vogels, uitgestorven diersoorten, zeldzame stukken zoals een zee-eenhoorntand of een vogelbekdier, zonder het indrukwekkende skelet van Julius Koch te vergeten, ook wel bekend als "Le Geant Constantin".

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Parking

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden