• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Huis op de begane grond in een dorpje in de provincie Henegouwen, vlak bij de grens met Waals-Brabant. Onthaal door de eigenaar. Talrijke wandelroutes mogelijk (kaarten ter beschikking van de gasten). Uitgeruste keuken (microgolfoven, koelkast, diepvriezer, afwasmachine). Salon/eetkamer (tv, dvd). Badkamer (wastafel, douche, wc). 1 slaapkamer (1x2p.). Wasmachine, droogkast, strijkplank + strijkijzer, stofzuiger. Balkon, tuin en meubels. 2 fietsen ter beschikking.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden