• Gîtes en vakantiehuizen
  • Landelijk verblijf

De landelijke gîte Moulin Castral in Hollogne-sur-Geer in de provincie Luik is ideaal voor een ecoverantwoordelijk verblijf met je gezin.

In het hart van Henegouwen heeft een oude watermolen uit 1646 die ondertussen is gerestaureerd en geklasseerd als erfgoed van Walloniën al zijn charme behouden. De gîte ondergebracht in de bijgebouwen van de molen is een fantastisch verblijf met vrienden of familie.

De troeven van Moulin Castral:

  • Het rad van de molen is nog altijd actief en produceert elektriciteit.

  • Op de benedenverdieping is een grote kamer toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Met pelletkachel, woonkamer-keuken en eetkamer waar je tot 10 mensen aan tafel kunt uitnodigen (gecombineerd met de andere gîte van de site).

  • Twee slaapkamers op de verdieping

  • Een binnenkoer/terras met zicht op de rivier

  • Mogelijkheid om een tweede vakantiehuis te reserveren op dezelfde site dat 3 tot 4 personen verwelkomt

Wil je graag logeren nabij een actieve molen? Reserveer dan bij Moulin Castral in Hollogne-sur-Geer!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 4 tot 5 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Barbecue - Tuin - Parking - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden