• Hotel

Best Western Horizon is een modern hotel gelegen in Ghislenghien. Je kan er terecht voor een professionele service en conferentiezalen met alle nodige voorzieningen.

Troeven van Best Western Horizon

Best Western Hotel beschikt over 60 ruime en comfortabele kamers. Tv, kluis, parking, wasserijdienst, gratis wifi...

Je kan bij ons terecht om een vergadering te houden in een van de 5 conferentiezalen. Het personeel van Best Western staat steeds tot je dienst. 

In het restaurant, een brasserie met Franse keuken eet je à la carte of kies je voor het buffet. 

In de bar van het hotel of op het terras kan je even uitrusten en je helemaal thuis voelen met een heerlijk Belgisch biertje in de hand dat je hebt gekozen uit het ruime aanbod. 

Parking voorbehouden voor bussen. 

Bezienswaardigheden in de buurt van het hotel

Het hotel is gemakkelijk bereikbaar via de E429 (Brussel-Doornik-Rijsel) en is dus de ideale plaats om even halt te houden als je onderweg bent. De streek heeft verschillende toeristische trekpleisters en er zijn ook belangrijke culturele evenementen: de reuzen van Ath (en de ducasse), het museum van het Onze-Lieve-Vrouw met de Roos Hospitaal in Lessines, het Kasteel van Beloeil, de archeologische site van Aubechies of de streek van het naburige Pays des Collines. En ook de belangrijkste toeristische attractie kan je niet overslaan: het dierenpark Pairi Daiza. 

Avenue des Artisans 1,7822Ghislenghien
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de uitbater van de accommodatie die je interesseert.

Aantal kamers : 60

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Italiaans - Nederlands - Russisch

Diensten

Interne catering - Lunchpakket - Ontbijt - Receptie 24u/24 - Room service

Activiteiten

Fitnesszaal

Voorzieningen

Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard) - Airco - Lift - Bar - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Parking - Restaurant - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden