• Budgetverblijven
  • Verblijfscentrum

Er zijn verschillende formules voor opleidingen, seminaries met maaltijd, verblijf met overnachting en maaltijd, verblijf met overnachting en eigen keuken. Vakantiestages. Voordeeltarieven voor de formules 'Groep vanaf 15 personen' en 'Bosklassen'. Programma met activiteiten op maat: op de kaart of sleutel op de deur voor groepen en bosklassen. Toegang: Brussel, E19-A7 richting Bergen, naar links, A54, richting Charleroi, A42 richting Namen, afrit 15 Fleurus, naar rechts richting Farciennes, N90 richting Namen afrit Aiseau. Trein + bus: Lijn: Charleroi-Zuid - Namen. Afstappen in het station van Châtelet. Neem bus 155 naar Aiseau en stap af op Aiseau-Place. (Voor de kerk Aiseau-Centrum). Ferme des Castors bevindt zich op 150 m van de halte.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Het Covid Safe Ticket is verplicht vanaf 1 november 2021. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 50 personen

Aantal kamers : 8

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Tuin - Parking - Speeltuin - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden