• Hotel
  • Gastronomisch
  • Romantisch hotel
  • Wellnesshotel

Het 4-sterrenhotel Sélys (voorheen Les Comtes de Méan) biedt je luxe en ontspanning in het hartje van Luik: 125 kamers, restaurant, loungebar, wellnesscentrum en seminariezalen. 

Het hotel ligt op 5 minuten van de Place Saint-Lambert en beschikt over elegante kamers, ingericht met originele foto's van Yann Arthus-Bertrand en volledig uitgerust met een flatscreen-tv, airconditioning en gratis WiFi.

De 8 suites, waaronder 1 Royal Suite, bevinden zich in een privé-herenhuis dat geklasseerd is als "Uitzonderlijk Erfgoed van Wallonië".

Troeven op vlak van "ontspanning en gastronomie".

  • L'Atelier du Sélys: bistronomisch restaurant
  • Le Lobby Bar: loungebar met open haard
  • Osmose: wellnessruimte met sportclub, gezondheidscentrum, ontspanningsruimte en zwembad

Het hotel is ook een ideale locatie voor seminars en evenementen, waaronder een buitengewoon gerenoveerde balzaal.

Bezoekers met speciale behoeften

Deze accommodatie biedt faciliteiten en/of activiteiten die in aanmerking komen voor het officiële Access-i certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde fiche, je vindt er alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Weet dat er ook in Wallonië een breed scala aan activiteiten en plaatsen zijn met het officiële certificaat Access-i.

Luik ontdekken

Bezoek de vurige stede en zijn toeristische bezienswaardigheden zoals:

Geniet van een luxueus verblijf in het hart van de stad Luik.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 248 personen

Aantal kamers : 125

Aantal kamers : 125

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Interne catering

Activiteiten

Wellnesscenter - Golf - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Bar - Kluis - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Mini-bar - Parking - Restaurant - Telefoon - Televisie - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden