• Hotel

Een nieuw Van der Valk Hotel met 4 sterren opent zijn deuren in Aarlen, een modern en ecologisch complex voor je verblijf in de provincie Luxemburg.

Het gloednieuwe Van der Valk Arlon-Luxemburg, gelegen op het kruispunt van de A4 autosnelwegen (autoroute du Soleil) en de E411, biedt 125 ruime luxe kamers met talrijke voorzieningen, waaronder gratis wifi.

Het hotel met zijn moderne en warme stijl werd ontworpen met edele materialen, zoals hout, om in harmonie te zijn met de omringende natuur. Daarnaast wordt het van energie voorzien door warmtepompen en zonnepanelen. 

Om je een zeer aangenaam verblijf te bieden, beschikt het hotel ook over:

  • 2 restaurants: "Le Nid" en "Brasserie L' oeuf".
  • 2 bars en een terras met 150 zitplaatsen
  • 6 elektrische laadstations inclusief Tesla Superchargerklemmen
  • 1 Wellness- & fitnesszone 
  • 11 vergaderzalen (1200 m²): met veel licht en multifunctioneel
  • 1 gratis parking met 250 parkeerplaatsen

Het Hotel Van der Valk Luxembourg Arlon is gemakkelijk bereikbaar want het is centraal gelegen in de Ardennen, op 15 minuten van het centrum van Aarlen, dicht bij Luxemburg stad, de luchthaven van Findel en Kirchberg City Centre.

Zin in een weekend of vakantie in deze streek? Het Hotel Van der Valk Arlon wacht op je!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 254 personen

Aantal kamers : 125

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Lift - Bar - Parking - Restaurant - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden