• Hotel
  • Wellnesshotel
  • Designhotel
  • Gastronomisch

Het R hotel experiences is een 4-sterren designhotel met 53 kamers en suites met een wellnescenter. Het hotel ligt aan de Redoute heuvel in Remouchamps.

Comfortabele en ruime kamers

De kamers van het R-hotel beschikken over een badkamer met apart toilet, airconditioning, televisie, wifi, kluis en gratis waterfles. 3 soorten kamers: Comfort, Junior Suites en Family Suites.

Parkeerplaats voor 150 auto's en 2 oplaadpunten voor elektrische auto's

Prestaties, gezondheidscentrum en wellness

Het R-hotel beschikt over een 900 m² groot gezondheidscentrum met de modernste apparatuur, groepslessen en een wellnesscentrum met zwembad, jacuzzi, hammam, infrarood en sauna.

Umami, het bistronomische restaurant van het R-hotel R

De beste lokale producten vormen de basis van de inventieve en bistronomische keuken van Unami, een van de beste restaurants in de regio. 140 plaatsen, 2 terrassen met uitzicht over de vallei en een loungebar.

Bezoekers met speciale behoeften

Het R hotel biedt faciliteiten met een officieel Access-i certificaat. Raadpleeg de gedetailleerde beschrijving van het hotel of restaurant, je vindt alle informatie die je nodig hebt om je bezoek te organiseren.

Weet dat er in Wallonië een breed scala aan activiteiten en plaatsen zijn met het officiële Access-i certificaat. 

Het R-hotel van Remouchamps nodigt je uit in het hart van de Ardennen!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 106 personen

Aantal kamers : 53

Gesproken talen

Frans

Diensten

Externe catering - Interne catering - Fietsverhuur

Activiteiten

Wellnesscenter - Hammam - Jacuzzi - Zwembad - Fitnesszaal - Sauna - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Bar - Kluis - Daglicht - Didactisch materiaal ter plaatse - Niet-roker - Restaurant - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden