• Hotel

La Librairie bevindt zich in het centrum van Durbuy. Een hotel met charmante kamers met uitzicht op het kasteel en de Ourthe.

Dit 2-sterrenhotel ligt in het hart van Durbuy. Met zijn voorgevel van natuursteen, typisch voor de streek, val je direct voor zijn charme.

Beschrijving van het hotel

La Libraire heeft 9 kamers met: bad of douche, flatscreen, WiFi, minibar, eigen parkeerplaats of overdekte parkeerplaats voor motoren.

Het terras van het hotel, waar je bij mooi weer kunt ontbijten, biedt je uitzicht op het Vormsnoeipark, het kasteel en de Ourthe.

Laat je leiden door het prachtige Durbuy

Het hotel ligt in het kleinste stadje ter wereld, in het hart van de Ardennen. Kuier door de kleine straatjes en steegjes van Durbuy of langs de rivier de Ourthe.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 29 personen

Aantal kamers : 9

Gesproken talen

Duits - Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Fietsverhuur - Ontbijt

Voorzieningen

Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden