• Hotel

De Auberge de la Fermette in Rochehaut is een schilderachtig, door een familie gerund 3-sterrenhotel in een lokaal stenen gebouw. De Auberge de La Fermette ligt op minder dan 100 meter van het hotel L'Auberge de la Ferme.

Beschrijving van het hotel

  • Moderne kamers met rustieke elementen, TV en jacuzzi
  • 2 duplexen voor 4 personen met badkamer, jacuzzi en eigen terras
  • Gratis WiFi

Taverne de la Fermette

La Taverne de la Fermette is een klein restaurant in het hotel dat een landelijke brasserieachtige keuken biedt. Het decor is zowel authentiek als rustiek. Bij mooi weer kun je op het terras eten.

Boutique Ardennaise

De Boutique Ardennaise biedt lokale producten aan, waaronder gezouten vleeswaren, jams, bieren, likeuren en alcoholen uit de Auberge.

Rochehaut-sur-Semois verkennen

De Auberge de la Fermette ligt in de buurt van Bouillon, langs de Semois. Van hieruit kan je:

Om goed te slapen, goed te eten en plezier te hebben, is de Auberge de la Fermette de plek om naartoe te gaan!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 66 personen

Aantal kamers : 27

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Activiteiten

Jacuzzi

Voorzieningen

Tuin - Niet-roker - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Terras - WiFi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden