• Hotel

Het vakantiecentrum le Floréal Panoramique is dé ideale plek om te ontspannen in een uitzonderlijk natuurkader op de top van de Mont-Saint-Aubert, op 5 minuten van Doornik.

Le Floréal beschikt 46 comfortabele kamers in hotelformule met wifi en balkon.

Ontspanning en gastronomie

De gloednieuwe brasserie laat je in een ontspannen sfeer proeven van de vaste waarden uit de Belgisch-Franse keuken.

Voor iedereen die op zoek is naar een rustige plek voor een familievakantie of een weekendje in de natuur met jonge kinderen, biedt Panoramique vele mogelijkheden aan: een omheind park van 2 hectare met minigolf, een tennisbaan, een zomerrodelbaan en een speeltuin.

Dit centrum heeft het label "Fiets Welkom". Dat betekent dat er een onthaalpunt, dienstverlening en aangepast materiaal zijn voor wielertoeristen.

Reserveer jouw vakantie bij Floreal nu!

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Kortingsbon

FLOREAL LE PANORAMIQUE (DOORNIK)

1 gratis overnachting
voor 2 betaalde overnachtingen
Geldigheidsdatum: van 01-01-2021 tot 31-12-2021

Knip de bon uit en geef hem af aan de receptie bij aankomst.
Aanbod geldig in heel 2021 volgens beschikbaarheden, voor elke reservering van een verblijf per telefoon of e-mail met vermelding van de code 'Escapades Wallonie 2021' en waarvan het einde uiterlijk 31/12/2021 is geprogrammeerd.
Aanbod niet cumuleertbaar met andere lopende promoties of acties.

Aantal personen : 95 personen

Aantal kamers : 46

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Kredietkaarten aanvaard - Interne catering

Activiteiten

Tennis - Fietsen

Voorzieningen

Airco - Lift - Bar - Mobiele vertaalcabines - Cafetaria - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Daglicht - Didactisch materiaal op aanvraag - Didactisch materiaal ter plaatse - Parking - Speeltuin - Restaurant - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden