• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Op de site van Les Lacs de l'Eau d'Heure biedt de Sleep'n spin je een verblijf voor 24 personen, ideaal voor een verbljf met vrienden.

Moduleerbare logeereenheden

Er zijn 24 bedden beschikbaar verdeeld over 4 kamers en een studio. Je kan de eenheden ook apart huren.

  • Volledig: 24 personen
  • Grote capaciteit: 18 tot 20 personen
  • Micro-logies: 2 tot 4 personen

Met zijn barbecue en kampvuur gaat het er hier vaak levendig aan toe van april tot oktober. De site is rustiger in de winter.

Een ecologisch en democratisch vakantiehuis

Alles wordt gedaan om de duurzaamheid van de activiteit te garanderen: fotovoltaïsche zonnepanelen, regenwatertanks, houten constructies, aankopen van lokale producten...

Aan de oevers van de Eau d'Heure

Sleep'n spin is gelegen in het hart van de site van les Lacs de l'Eau d'Heure, aan de rand van een van de meren waar je heel wat activiteiten kan beoefenen:

De democratische prijzen van de Sleep'n spin en de ontvangst zorgen ervoor dat je terugkeert naar Froidchapelle!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Frans

Activiteiten

Natuurklassen

Voorzieningen

Bar - Barbecue - Cafetaria - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Spellen - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Speeltuin - Restaurant - Terras

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden