• Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

Western City nodigt je uit om het Wilde Westen in Chaudfontaine te ervaren. Ontdek zijn studio voor 2 personen... Cowboysfeer gegarandeerd!

Tombstone is een vakantiewoning met 3 sleutels, met zijn typische inrichting en sfeer, die je alle moderne gemakken biedt:

  • 1 tweepersoonskamer
  • 1 badkamer met multi-jet douche
  • 1 woonkamer met eetkamer en ingerichte keuken

Buiten kan je genieten van een aangename tuin met meubilair en spelletjes.

 Welkom in domein Western City, een attractie geïnspireerd door het Amerikaanse Westen die, onder een groot aantal activiteiten, een echte saloon, paardrijtochten en een show elke zondag van eind mei tot begin oktober aanbiedt.

Je vindt er 3 extra accommodaties:

Wat te doen in de omgeving van Western City?

Hoe Chaudfontaine bezoeken en niet verleid worden door de thermale baden? Om nog maar te zwijgen van het casino. De Vurige Stede, in Luik, ligt op enkele kilometers afstand en nodigt je uit om de feestelijke, culturele en dynamische sfeer te delen.

Je bevindt je in het hart van een van de mooiste streken van Wallonië, de Ardennen. Voel je vrij om de prachtige bossen te voet of met de fiets te verkennen.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 2 personen

Aantal kamers : 1

Gesproken talen

Frans

Diensten

Animatie

Voorzieningen

Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Tuin - Terras

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden