Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Gîtes en vakantiehuizen
  • Vakantiehuis

De gîte Arduinna met plaats voor 4 personen ligt in het dorp Marcourt in de Ardennen en heeft het label Fiets Welkom.

Deze gezellige gîte verwelkomt je in een Ardens dorpje in de Ourthevallei, op 9 km van La Roche-en-Ardenne en op 25 km van Durbuy.

Arduinna is volledig gerenoveerd en heeft 2 kamers voor 4 personen. Daarnaast heeft het het label Fiets Welkom, dat een kwaliteitsvolle ontvangst garandeert voor fietsers met:

  • op reservatie: terbeschikkingstelling van mountainbikes en hogedrukreinigers alsook kleine onderhouds- en herstellingsuitrusting.
  • lokale routes.
  • een RAVeL-route op 250 m.

Voorzieningen van de gîte Arduinna

2 kokette kamers met 1 tweepersoonsbedden (160) en functionele opbergruimtes. Op aanvraag is een babybed, babystoel en verschoningstafel verkrijgbaar.

Grote zitkamer/eetkamer met TV en gratis WiFi. Radio/CD/USB. Sofabed (140). Verwarming met houtvuur.

Functionele keuken uitgerust met koelkast (met vriezer), vaatwasmachine, oven, magnetron, vitrokeramische kookplaat, Senseo-apparaat en klein elektro.

Badkamer met grote douche (120), lavabo en WC. Handdoekdroger

Buiten

Privé overdekt terras op het zuiden met een prachtig uitzicht over de tuin, het omringende landschap en de kluizenaarswoning van St Thibaut. Het terras is uitgerust met een tafel en stoelen zodat je kan genieten van een maaltijd in de buitenlucht of van een aperitief in de zon.

Grote tuin gereserveerd voor huurders. 1000 m² op het zuiden gelegen om uit te rusten en te genieten van het uitzicht op de Ourthevallei. Grasveld, gedeelde tuin met fruitbomen. Eigen parkeerplaats, afgesloten fietsenstalling, barbecue en tuinmeubilair.

In de buurt van de gîte vind je veel toeristische attracties en kan je ook genieten van een afdaling van de Ourthe met een kajak. Winkels op 2 km, bakker op 500 m, evenals een ruime keuze aan restaurants en brasserieën.

De eigenaar, een groot kenner van de toeristische attracties van de regio, vertelt je graag meer over de verschillende mogelijkheden voor bezoeken en activiteiten tijdens je verblijf. Hij biedt ook kaarten en wandel- of joggingparcoursen vanaf de gîte.

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : 4 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Diensten

Fietsverhuur

Activiteiten

Fietsen

Voorzieningen

Tuin - Babymateriaal - Niet-roker - Parking - Televisie - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren niet toegelaten

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden