0Resultaten

Wat dacht je van kamperen met je tent of caravan in de natuur van de Ardennen of een andere mooie plek in Wallonië? Ontdek voor je volgende vakantie de campings en kamperen bij de boer. Voor campers zijn er speciale plekken gereserveerd in dorpen en steden.

Wanneer je met je gezin of met zijn tweetjes gaat kamperen in de Ardennen, breng je ongetwijfeld ontspannende momenten door, dicht bij wandelroutes in de volle natuur. Wat je voorkeur als kampeerder ook is, je vindt in de Ardennen en Wallonië de ideale plek om halt te houden.

Reizen met de motorhome

Wallonië is dan misschien wel klein van oppervlakte, maar groot door zijn gastvrijheid. Je bent er ook welkom met je motorhome. Opgelet: langdurig stationeren is niet overal toegelaten.

Wil je zeker zijn van een plaats, download gratis onze kaart met uitgeruste camperplaatsen. Deze kaart bevat ook een selectie 3- en 4-sterrencampings.

Er rest je alleen nog te genieten van de pareltjes in het zuiden van België!

Buitengewone verblijven

Droom je ervan om een nacht onder te sterren te slapen of een origineel weekend in hartje Ardennen door te brengen? Laat je verleiden door onze selectie buitengewone campings: bubbel- of safaritent, pod, hut, tipi, wijnton of een Engelse bus... Wallonië heeft je massa's buitengewone ervaringen te bieden.

Na een verkwikkende nacht op een buitengewone locatie, kan je een keuze maken uit activiteiten in de volle natuur, gezellige dorpjes bezoeken of wandel- of fietstochten maken. 

Plaats

Classificatie camping

Type

Soort Organisator / Vereniging / Transportonderneming