• Camping
  • Toeristische camping

Neem wat tijd voor jezelf op Camping le Héron, aan de oevers van de Semois. In het hart van de natuur wacht je rust en ontspanning. Voor een leuk moment met vrienden of familie moet je in Mouzaive, vlakbij Vresse-en-Semois zijn.

Le Héron is een 3-sterrencamping met moderne en schone faciliteiten.

De camping biedt ook activiteiten tijdens je verblijf: voor de allerkleinsten, een speeltuin, tafeltennis, minivoetbal, maar ook thema-maaltijden en dansavonden om je vakantie te verrijken.

De kampeerplaatsen van Camping Le Héron zijn residentieel, seizoensgebonden of voor kortverblijven, iedereen kan er een plekje vinden!

Een zone voor campers

  • 5 plaatsen (niet uitsluitend gereserveerd voor campers).
  • Water inbegrepen in het pakket.
  • Elektriciteit wordt extra betaald.
  • Geopend van 15/02 tot en met 30/11.
  • Ontvangst tussen 08.00 en 19.00 uur.
  • Betaling per kaart en contant aanvaard.

Een camping in het hart van de natuur

Ontdek de Ardennen vanaf Camping Confort. Wandelen of mountainbiken, vissen of kajakken... leef op het ritme van de natuur.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Seizoenskampeerplaats : 137

Toeristische kampeerplaats : 41

Gesproken talen

Frans - Nederlands

Voorzieningen

Standplaatsen niet uitsluitend voorbehouden voor motorhomes - Wasmachine - Speeltuin - Restaurant - Droger

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden