• Markt

Van woensdag tot zondag kun je Bergense producenten ontmoeten tijdens Les Halles du Manège, een permanente overdekte markt, verkooppunt en plek voor proeverijen in het hart van Bergen.

Deze overdekte markt is een verkooppunt voor streekproducten, maar ook een plek waar je producenten kan ontmoeten. Les Halles du Manège is een markt waar het menselijke aspect en respect voor de mens en de natuur centraal staat. Op deze gezellige plek worden ook activiteiten georganiseerd en vind je een cafetaria met lokale kwaliteitsproducten.

Respect voor de consument, respect voor de producent en respect voor het milieu. Welkom bij Les Halles du Manège.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dagelijks, behalve dinsdag

  • Maandag van 10 tot 18.30 uur
  • Gesloten op dinsdag
  • Van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur
  • Zondag van 10.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden