• Markt

Van woensdag tot zondag kun je Bergense producenten ontmoeten tijdens Les Halles du Manège, een permanente overdekte markt, verkooppunt en plek voor proeverijen in het hart van Bergen.

Deze overdekte markt is een verkooppunt voor streekproducten, maar ook een plek waar je producenten kan ontmoeten. Les Halles du Manège is een markt waar het menselijke aspect en respect voor de mens en de natuur centraal staat. Op deze gezellige plek worden ook activiteiten georganiseerd en vind je een cafetaria met lokale kwaliteitsproducten.

Respect voor de consument, respect voor de producent en respect voor het milieu. Welkom bij Les Halles du Manège.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dagelijks, behalve dinsdag

  • Maandag van 10 tot 18.30 uur
  • Gesloten op dinsdag
  • Van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur
  • Zondag van 10.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden