• Markt

Van woensdag tot zondag kun je Bergense producenten ontmoeten tijdens Les Halles du Manège, een permanente overdekte markt, verkooppunt en plek voor proeverijen in het hart van Bergen.

Deze overdekte markt is een verkooppunt voor streekproducten, maar ook een plek waar je producenten kan ontmoeten. Les Halles du Manège is een markt waar het menselijke aspect en respect voor de mens en de natuur centraal staat. Op deze gezellige plek worden ook activiteiten georganiseerd en vind je een cafetaria met lokale kwaliteitsproducten.

Respect voor de consument, respect voor de producent en respect voor het milieu. Welkom bij Les Halles du Manège.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Dagelijks, behalve dinsdag

  • Maandag van 10 tot 18.30 uur
  • Gesloten op dinsdag
  • Van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30 uur
  • Zondag van 10.00 tot 13.00 uur
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden