• Markt/brocante

Op zondag 21 juli, de Nationale Feestdag van België, ben je hartelijk uitgenodigd op de traditionele zomerse rommelmarkt van Celles, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië. 

Als je zin hebt om koopjes te doen, van een feestelijk weekend te genieten of, simpelweg, om te gaan wandelen in een klein pittoresk dorp in het prachtige Wallonië, dan is dit evenement zeker iets voor jou.

Bovendien krijg je er de kans ambachtelijke producten te ontdekken (of te proeven) en, als je dat wil, deel te nemen aan allerlei activiteiten.

Goed plan

Nadat je het stuk dat nog ontbrak aan je verzameling gevonden hebt, kan je een bezoekje brengen aan het feeërieke Kasteel van Vêves, op 2 km van het dorp.

Noteer dus zeker in je agenda: zondag 21 juli in Celles, vlak bij Dinant.

Contact

5561Celles
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden