• Markt/brocante

Op 21 juli, de nationale feestdag, ben je hartelijk uitgenodigd op de traditionele zomerse rommelmarkt van Celles, een van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

Als je zin hebt om koopjes te doen, van een feestelijk weekend te genieten of, simpelweg, om te gaan wandelen in een klein pittoresk dorp in het prachtige Wallonië, dan is dit evenement zeker iets voor jou.

Bovendien krijg je er de kans ambachtelijke producten te ontdekken (of te proeven) en, als je dat wil, deel te nemen aan allerlei activiteiten.

Goed plan

Nadat je het stuk dat nog ontbrak aan je verzameling gevonden hebt, kan je een bezoekje brengen aan het feeërieke Kasteel van Vêves, op 2 km van het dorp.

Noteer dus zeker in je agenda: zondag 21 juli in Celles, vlak bij Dinant.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden