• Kerstmarkt

Het park van het Kasteel van Edingen doet dienst als magisch decor voor de kerstmarkt.

Een honderdtal exposanten stellen je originele en traditionele voorwerpen voor om je kerstboom en kerststal te versieren, maar ook snoep, kerstworsten, chocolade, glühwein, alcohol, sterke dranken...

Een leuk idee voor de kerstvakantie

Buiten vind je een tiental authentieke houten chalets. En als je bang bent voor de kou, kan je schuilen in de prachtige stallen van het kasteel of in de salle des Acacias.

Wat de sfeer betreft, zal je niet teleurgesteld zijn dankzij de geplande activiteiten en straatvoorstellingen. En als kers op de taart komt de Kerstman de kinderen cadeaus en snoepjes uitdelen.

Ver weg van de drukte van de beroemde "cadeauwedstrijd" en in een warme sfeer, kan je gezellig kerstinkopen doen.

Kortom, je zal een onvergetelijke dag beleven!

Contact

Parc d'Enghien 1,7850Enghien
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 maart 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden