Vervolg je bezoek op basis van je land / taal

  • Bijeenkomst

Dompel je onder in de donkere sfeer van het kasteel van Bouillon. Het kasteel verwelkomt je voor de Halloweenfeestelijkheden eind oktober.

4 unieke Halloweenavonden

Gedurende een weekend spookt het in het kasteel! Geesten, zombies en andere kwaadaardige schepsels nemen bezit van het meer dan 1000 jaar oude kasteel.

  • 30 oktober:

Avond voor 6- tot 12-jarigen in bijzijn van hun ouders. Jullie trekken door de gangen van het spookkasteel. Opgelet voor monsters verstopt in de hoeken! Je wordt beloond voor je moed aan het einde van het bezoek.

  • 31 oktober, 1 en 2 november:

Voor kinderen ouder dan 12 jaar. Je verkent de smalle gangen, kamers en donkere kelders.Onderweg moet je valstrikken vermijden. Het parcours wordt in volledige duisternis afgelegd. Wees niet bang van het donker, maar van wie er verstopt zit.

Durf je het kasteel binnenstappen en je angsten overwinnen?

Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener.  Reisadvies
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand oktober 2024 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uitstapjes en verblijven in Wallonië en de Ardennen

Downloaden