• Festival

Dompel je onder in de magie van Namur en Mai, een origineel festival dat de kermiskunsten en straatspektakels in de kijker zet in het centrum van Namen.

Het Internationale festival van de kermiskunsten neemt zijn intrek in het centrum van Namen tijdens het Pinksterweekend. Je wordt getrakteerd op magische voorstellingen, acteurs, jongleerders en acrobaten in een magische sfeer.

Laat je hart kloppen op het ritme van de kermiskunsten

Op het programma, meer dan 250 voorstellingen, waarvan vele gratis: circus, concerten, wandelingen...

De Waalse hoofdstad wordt een openluchtfestival

Het festival Namur en Mai, opgericht in 1996, belicht het beste van de Belgische en internationale hedendaagse creatie, geïnspireerd op de geschiedenis van de acrobatie en kermisspektakels.

Alle informatie, uurroosters en prijzen vind je op de officiële website van het evenement. Goed om te weten: de straatspektakels zijn over het algemeen gratis!

Ontdek een weekend lang de magie van de straatkunsten.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van donderdag 13 tot 15 mei 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden