• Kerstmarkt

Ga dit eindejaar op zoek naar het perfecte geschenk tijdens de kerstmarkt van Waterloo.

Kom ambachtslui en exposanten ontdekken tijdens de kerstmarkt van Waterloo. Je vindt vast wel je gading tussen de 30 chalets met originele producten.

Eén kerstmarkt, 2 data, 2 locaties

Het kerstdorp van Waterloo wordt opgesplitst in 2 halve weken. Het eerste deel, van 13 tot en met 16 december, vindt plaats op de place Albert 1er, voor de Saint-Josephkerk. Er worden animaties voorzien voor jong en oud.

Van 20 tot en met 23 december is de esplanade Wellington in kerstkleuren gehuld. Kom tijdens het tweede deel schaatsen op de ijsbaan.

Mis het bezoek van de kerstman niet!

 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 17 tot 19 december 2021.

Op de Esplanade Wellington (met schaatsbaan).

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden