• Concert

Jazz im Foyer nodigt je uit om te genieten van een comfortabele loungesfeer terwijl je naar jazz luistert. Er zijn verschillende concerten het hele jaar door.

Jazz in een huiselijke sfeer

De foyer van het Jünglingshaus biedt in de periode september-mei/juni een tiental jazzconcerten aan. Alle genres zijn welkom, zowel regionale groepen als nieuwkomers. De rustieke sfeer van de foyer laat je kennismaken met deze prachtige wereld van de jazz.

Een programma dat je niet mag missen 

Veel getalenteerde, bekende en minder bekende artiesten houden de jazz in Eupen het hele seizoen in leven. Alamadav Project in oktober, Charlier / Sourisse / Winsberg in november, Steven Delannoye en Barbara Wiernik & Nicola Andrioli "Complicity" in december, Sal La Rocca Quartet in januari, Mikael Godée / Eve Beuvens quartet in februari, Diederik Wissels Pasarela en Urbex (core) in maart, DelVita Group in april en Fred Delplancq Quartet in mei.

Mee bewegen op het ritme van de jazz met een lekker speciaal biertje! 

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Op zaterdag 05 juni 2021

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden