pdf

Maand van de smaak van Bon-Secours | Péruwelz

  • Bijeenkomst
  • Folklore en traditie
Evenement gepland voor de maand september 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Ontdek de smaken en knowhow van het grondgebied tijdens deze editie van de Maand van de smaak.

De doelstellingen van deze maand georganiseerd in het Natuurpark van de Scheldevlaktes zijn om de ambachtelijke knowhow van onze producenten onder de aandacht te brengen, de kwaliteitsproducten uit de streek bekend te maken, uitwisselingen tussen producenten en consumenten aan te moedigen, jongeren bewust te maken van het smaakgenot en consumenten bewust te maken van de kwaliteit en seizoensgebondenheid van producten uit de regio.

De Maand van de smaak is er voor iedereen

Kinderen, jongeren, volwassenen, volwassenen, gezinnen, leraren en producenten in het gebied. Iedereen vindt er een interessante activiteit: gastronomisch ontbijt, proeverijen van streekproducten, verhalenvertellingen, wandeltochten, lokale menu's, tentoonstellingen, culinaire workshops, entertainment en ontmoetingen met producenten.

Iedereen die van eten houdt, die kwaliteitsproducten wil ontdekken of bekendmaken, verenigen zich tijdens deze gastronomische veertiendaagse.

Neem deel aan de Maand van de smaak en neem de tijd om te genieten en goede producten te proeven!

 

Openingstijden

Evenement gepland voor de maand september 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Organisatoren

Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.