• Festival

Ontdek het Unisound BW Festival in Court-Saint-Etienne in de provincie Waals Brabant. Het eerste festival in België dat 100% toegankelijk is voor iedereen. 

Een kwalitatief hoogstaand muzikaal evenement voor iedereen, in een geschikte en toegankelijke omgeving, zodat iedereen deze bijzondere festivalsfeer kan voelen!

Een festival aangepast aan zowel valide als mensen met een beperking. Niet te missen in de zomer!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 26 tot 28 juni 2022

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden