• Bezoek

De Provincie Namen organiseert 5 dagen fietstochten met gastronomische haltes om je te laten kennismaken met de streekgastronomie.

De RAVeL des BBQ zijn gezellige gastronomische fietstochten waarbij je de landschappen en streekproducten van de provincie Namen ontdekt.

Er zijn bewegwijzerde parcours van ongeveer 25 kilometer verspreid in de provincie Namen.

Ontdek op deze 5 data de dorpen, bossen en weiden en geniet onderweg van een barbecue op basis van streekproducten bereid door plaatselijke restauranthouders.

Volg de RAVeL

De parcours met de RAVeL als rode draad laten je kennismaken met diverse streken zoals de Condroz, de Naamse Ardennen, de vallei van de Maas en de Samber, het merenland.

Naast het ontdekken van deze prachtige streken, kunnen fietsers ook nog halt houden om deel te nemen aan talloze activiteiten en om de plaatselijke toeristische trekpleisters te ontdekken.

Contact

Overal in Wallonië
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland van juli tot september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden